با استفاده از گوگل، رایگان تحقیقات بازار کنید.
وقتی می خواهید درباره موضوعی اطلاعات کسب کنید چه کار می کنید؟ من عموما آن موضوع را در گوگل سرچ میکنم. شرکت گوگل اطلاعات با گسترش و توسعه خدماتش در زندگی ما نفوذ زیادی کرده است. از گوشی های اندروید بگیرید، تا مطالعه رفتار شما در سطح وب، جستجوها، ایمیل ها، مکان ها و… . بیراه نیست که بگوییم اگر گوگل نباشد باید چه کنیم؟!
به عنوان مدیر یک کسب و کار حتما برایتان پیش آمده است که بخواهید بدانید به عنوان مثال وارد کردن یک محصول جدید چقدر می تواند بر فروش شما تاثیر گذار باشد؟ و یا اینکه بدانید علاقه توده مردم نسبت به یک موضوع خاص مثلا خرید کتاب های کنکور در چه بازه های زمانی از محبوبیت بیشتری برخوردار است؟ اینگونه می توانید زمان ورود به بازارتان را نیز مشخص کنید.
اگر می خواهید بدانید چگونه ۱۰۰% مجانی بتوانید با استفاده از گوگل پاسخ اینگونه سوالاتتان را به دست آورید با مدیر من همراه باشید. من مصطفی روشنی هستم و در این مقاله قصد دارم سرویس Google Trends را به شما معرفی کنم.
گوگل ترندز یک ابزار جستجوی آنلاین است که به کاربران می گوید در طول یک بازه زمانی خاص یک کلمه کلیدی، موضوع یا پاراگراف خاص چند بار مورد جستجوی کاربران قرار گرفته است.
گوگل ترندز با استفاده از تجزیه و تحلیل تمام جستجوهای گوگل محاسبه می کند که چه تعداد از این جستجوها برای یک موضوع خاص بوده است و نسبت آن را به نسبت کل جستجوهای انجام شده در همان بازه زمانی به دست می آورد. اطلاعاتی که توسط گوگل ترندز ارائه می شوند به صورت روزانه به روزرسانی می شود. البته احتمال خطا در این داده ها به دلیل شباهت، نمونه گیری و تنوع داده ها هنگام محاسبه وجود دارد.
این امکان وجود دارد که شما تا حداکثر پنج کلمه یا موضوع را به طور همزمان در گوگل ترندز جستجو کنید. نتیجه به صورت یک گراف به نام شاخص جستجو نمایش داده میشود. اطلاعات این گراف را می توانید به صورت یک فایل .cvs دانلود و در اکسل مشاهده کنید.
یکی از ویژگی های گوگل ترندز Hot Searches می باشد که لیستی از چهل تا از بالاترین جستجوهای روز را نمایش می دهد. با توجه به این لیست شما میتوانید متوجه موضوعات مورد علاقه کاربران شوید.
یکی دیگر از ویژگی های گوگل ترندز که Google Trends for Websites analyzes نامیده می شود برای بررسی ترافیک وبسایت استفاده میشود. اطلاعات این ابزار شامل بازدیدهای منحصر به فرد و ستون منطقه هر بازدید می باشد که درصد بازدید کننده ها از مناطق مختلف جهان را نمایش می دهد. همچنین ستون های Also visited و also searched for وبسایت ها و مطالب دیگری که بازدید کننده این موضوع جستجو یا مشاهده کرده است و به طور کلی به آن علاقه نشان داده است را به شما نشان می دهد.
در سال ۲۰۰۸ گوگل سرویس Google Insights for Search را معرفی کرد. سرویسی که ویژگی های پیشرفته بیشتری را برای نمایش اطلاعات سرچ شده در گوگل ترندز به شما می دهد. شما به عنوان یک بازاریاب موتورهای جستجو می توانید از Google Insights برای تنظیم استراتژی های کلیدی خود استفاده کنید. چرا که این ابزار به شما اجازه می دهد چرخه های جستجو و الگوهایی برای کلمه کلیدی خاص و همچنین محبوبیت کلمات کلیدی را با توجه به هر منطقه و هر بازه زمانی بررسی کنید.
امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. اگر این مقاله رو دوست داشتید می توانید از همین صفحه را آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید. موفق باشید.
درباره مصطفی روشنی
عاشق ارتباطات جدیدم و از اینکه شما هم داستانتونو با من به اشتراک بذارید خوشحال میشم.
نوشته های بیشتر از مصطفی روشنی
دیدگاهتان را بنویسید