چهار گام برای راه اندازی بدون نقص محصول
شما تمام انرژی و توان خود را برای ساخت محصولی که می دانید عالیست و قرار است حسابی سر و صدا کند به کار گرفته اید. ولی شما نمی توانید فقط یک وبسایت طراحی کنید، یک خبر بنویسید و انتظار داشته باشید مردم برای خریدن محصول شما صف ببندند. شما می بایست قبل از اینکه محصولتان را راهی بازار کنید یک برنامه راه اندازی محصول بنویسید که در آن به هدایت ترافیک به وبسایت، هیجان زده کرده مشتریان و متقاعد کردن آنها نسبت به اینکه محصول شما چیزی است که نیاز دارند، بپردازد.
برنامه راه اندازی محصول کلید ورود به انبوه رقابت و جلب توجه مشتریانی است که با تبلیغات محصولات مختلف در طی روز بمباران می شوند. و راه های ساده ای هستند که می توانید با پیروی از آن ها مطمئن شوید برنامه راه اندازی محصول شما این کار را به درستی انجام می دهد.
در این مطلب چهار گام برای راه اندازی بدون نقص محصول را آورده ایم.
۱- شناخت مخاطبین
وقتی محصولتان آماده راه اندازی شد شما می بایست تحقیقاتی را برای شناخت مخاطبینتان انجام دهید تا با خصوصیات مشتریانتان بیشتر آشنا شوید. با شناخت خصوصیات داخلی و خارجی مخاطبینتان شما می توانید تخمین بزنید چگونه محصول شما نیازهای آن ها پوشش می دهد، از چه کانال هایی می توان به مشتریان دست یافت، به چه اینفولئنسرهایی اعتماد دارند و چگونه می شود توجه آن ها را به خود جلب کنید.
پس از اینکه تحقیقاتتان روی مخاطبین هدف را انجام دادید لازم است تا پرسونای خریدار را تعریف کنید تا با جزییات بیشتری درباره مشتریانتان بدانید. پرسونای خریدار در واقع یک شخصیت خیالی است که مشتری ایده آل شنا را توصیف می کند. برنامه راه اندازی محصول شما تنها زمانی موفقیت آمیز است که شما بدانید چه کسی را هدف بگیرید و چه پیام های بازاریابی شما را به آن ها متصل خواهد کرد و آن ها را متقاعد کنید که بخرند.
۲- به خودتان زمان کافی بدهید.
برنامه راه اندازی محصول شما چیزی نیست که در یکی دو هفته درست شود، شما باید به خودتان زمان کافی بدهید تا نه تنها یک برنامه راه اندازی محصول بنویسید بلکه در حالت خوشبینانه بدون دردسر به جلو حرکت کنید اما شما نیاز به زمان دارید تا حول محصولتان سر و صدا ایجاد کنید.
برنامه ریزی برای راه اندازی محصولتان بهتر است چند ماه قبل از تاریخ راه اندازی محصول انجام شود و در زمانی که مشغول برنامه ریزی هستید می توانید به مردم درباره چیز هیجان انگیزی که روی آن کار می کنید بگویید. به مخاطبینتان ایمیل بزنید و تاریخی را که برای راه اندازی محصول جدید دارید را به آن ها اطلاع دهید همچنین می توانید یک شمارشگر معکوس در وبسایتتان قرار دهید.
اگر از وردپرس استفاده می کنید می توانید از تم ها و قالب های زیبا و رایگانی که وجود دارد استفاده کنید. برای رساندن محصولتان عجله نکنید اما یادتان باشد شما باید به تاریخی که گفته اید پایبند باشید چون قطعا نمی خواهید مشتریان هیجان زده ای که بی صبرانه منتظر محصول جدید شما هستند را ناامید کنید.
۳- رمز و راز ایجاد کنید و اجازه دهید حدس بزنند.
برای ایجاد سروصدا حول محصولتان هیچ راهی بهتر از این نیست که کمی رمز و راز ایجاد کنید. پیش بینی ایجاد کنید و اجازه دهید مشتریان برای فهمیدن این راز بزرگ هیجان زده شوند. آن ها به پیام های ورودی ایمیلشان چشم می دوزند و مرتبا وبسایت شما چک می کنند و مجددا درباره محصول شما پیش بینی می کنند.
دنبال کننده هایتان در شبکه های اجتماعی را با نشان دادن تکه های کوچکی از محصولتان اذیت کنید. یک ویدیو بسازید و در آن بگویید چیز هیجان انگیزی به زودی می آید، شماشگر معکوس درست کنید، یا عکس هایی را که فقط بخش خیلی کوچکی از محصولتان را نشان می دهد پست کنید. همه این ها تکنیک هایی هستند که می توانند راه اندازی محصول شما را تبدیل به رویدادی جذاب و مشکوک کنند که همه مشتریانتان برای اینکه در آن حضور داشته باشند مشتاق می کند.
۴- تولید محتوا کنید.
گام مهم دیگری که برای راه اندازی محصول نیاز است تولید محتوا است. با طوفان فکری درباره ایده هایی برای انواع محتوایی که مخاطبین هدف شما دوست دارند ببینند شروع کنید. آیا باید ویدیوهای سرگرم کنند بسازید؟ یا اینکه می بایست آموزش های استفاده از محصولتان را به طور کامل بنویسید؟ یا هردو؟ ساخت محتوای درگیرکننده و مفید برای محصولتان به مشتریان کمک می کند تا شما را در سطح وب پیدا کنند و به آن ها اطلاعاتی را که برای متقاعد شدن نسبت به خرید نیاز دارند می دهد.
برنامه ریزی و تولید محتوا برای محصولتان را چند ماه قبل از راه اندازی آن شروع کنید. در این صورت در روز بزرگی که پیشرو دارید یک موضوع کمتر برای نگرانی وجود دارد.
شما برای اینکه به اینجا برسید وقت و انرژی زیادی را صرف کرده اید و اصلا نمی خواهید با یک برنامه راه اندازی محصول ضعیف همه چیز را خراب کنید. پس گام هایی را که گفته شد رعایت کنید تا برنامه ورود به بازار شما بی نقص شود. یادتان باشد پویایی را بعد از راه اندازی محصول نیز ادامه دهید تا بتوانید برای مدت طولانی موفقیت را جشن بگیرید.
درباره مصطفی روشنی
عاشق ارتباطات جدیدم و از اینکه شما هم داستانتونو با من به اشتراک بذارید خوشحال میشم.
نوشته های بیشتر از مصطفی روشنی
دیدگاهتان را بنویسید