آموزش ۰ تا ۱۰۰ معاملات اسپات در صرافی MEXC
معاملات اسپات یکی از مهم ترین بخش های معاملاتی ارزهای دیجیتال است. در معاملات اسپات شما می توانید یک ارز دیجیتال را بخرید و بعد در قیمت دلخواه بفروشید.
صرافی مکسی نیز مانند سایر صرافی های متمرکز و معتبر در دنیا از معاملات اسپات پشتیبانی میکند. در اینجا به بررسی نحوه انجام معاملات اسپات در صرافی mexc میپردازیم.
صرافی مکسی جزو بیست صرافی برتر در دنیاست و طی یکسال گذشته که با این صرافی کار کرده ایم، مشکلی نیز برای کاربران آن پیش نیامده است و احراز هویت نیز در آن اختیاری است. در این مقاله به آموزش معاملات Spot در صرافی مکسی می پردازیم.
فهرست مطالب مقاله آموزش معاملات اسپات در صرافی mexc
معاملات اسپات چیست؟
در معاملات اسپات شما یک رمزارز را با جفتی دیگر مثلا تتر می خرید و پس از خرید آن رمزارز متعلق به شماست و می توانید آن را به صرافی یا کیف پول دیگری خارج از صرافی مکسی منتقل کنید.
همچنین می توانید پس از مدتی در قیمتی دیگر آن را به فروش برسانید و سود یا زیان آن برای شما محاسبه می شود.
تفاوت اساسی که معاملات اسپات با معاملات فیوچرز دارد، در عدم بهره گیری از اهرم در معاملات و عدم انجام معاملات Short یا Sell در آن می باشد.
البته در صرافی مکسی یک بخش برای داشتن اهرم ثابت و معاملات شورت نیز در معاملات اسپات آن تعبیه شده است که در مقاله آموزش توکن های اهرم دار در صرافی مکسی آن را آموزش داده ایم.
کد رفرال برای ثبت نام بدون لینک و یا در اپلیکیشن موبایل: (حروف بزرگ و کوچک مهم است):
mexc-1dagM
معاملات اسپات در صرافی MEXC
با ورود به بخش معاملات اسپات در صرافی mexc با تصویر زیر روبرو می شویم که به توضیح هر یک از بخش های آن می پردازیم.
در قسمت شماره ۱، اردر بوک یا دفترسفارشات را می بینید. در اینجا تمامی سفارشات فروش برای ان جفت ارزی که انتخاب کرده اید از پایین ترین به بالاترین قیمت و همینطور سفارشات خرید از بالاترین به پایین ترین قیمت مرتب شده اند و به شما نمایش داده می شود.
در قسمت شماره ۲ نمودار قیمتی جفت ارز انتخاب شما نمایش داده می شود که می توانید روی آن نیز تحلیل تکنیکال خودتان را انجام دهید ولی پیشنهاد ما برای تحلیل تکنیکال سایت Tradingview است.
در قسمت شماره ۳ می توانید جفت ارزهای مختلف را جستجو و برای نمایش و معامله انتخاب کنید. در اینجا ما جفت ارز BTC/USDT یعنی بیت کوین به تتر را انتخاب کرده ایم.
در قسمت شماره ۴ نوع معامله را می بینید که در اینجا گزینه Spot انتخاب شده است. پس تمامی خرید و فروش های ما در بخش اسپات صرافی مکسی در حال انجام است.
دو گزینه دیگر یعنی Futures و ETF است که هر دو قسمت را در مقالاتی دیگر در سری آموزش های صرافی مکسی به شما آموزش دادهایم.
قسمت شماره ۵ درصد کارمزد شما را نمایش می دهد. همانطور که در تصویر می بینید کارمزد معاملات برای کاربرانی که با کد رفرال ما (mexc-1dagM) ثبت نام می کنند در بخش اسپات صفر است! (ممکن است در آینده بنا به قوانین صرافی تغییر کند)
قسمت شماره ۶ انواع معاملات را نمایش می دهد که به توضیح هرکدام می پردازیم:
Limit: معاملات لیمیت یعنی می خواهید در قیمت مشخصی یک رمزارز را بخرید یا بفروشید.
مثلا اگر قیمت بیت کوین در حال حاضر ۲۵۰۰۰ دلار است شما قصد دارید یک سفارش خرید در قیمتی پایین تر از قیمت کنونی (مثلا ۲۴۵۰۰) ثبت نمایید و یا می خواهید بیت کوینی را که از قبل خریده اید را در قیمتی بالاتر از قیمت کنونی (مثلا ۳۰۰۰۰ دلار) بفروشید. در چنین شرایطی سفارشتان را از نوع Limit ثبت می کنید.
Market: معاملات مارکت یعنی شما می خواهید به قیمت آخرین قیمت بازار تا جایی که تمام سفارش شما انجام شود به صورت آنی خرید یا فروشتان را انجام دهید. در این حالت از گزینه استفاده میکنید.
Stop-Limit: از گزینه استاپ لیمیت می توانید در شرایط مختلفی استفاده کنید که در زیر توضیح می دهیم:
Stop-Limit Buy: فرض کنید قیمت بیت کوین ۲۵۰۰۰ دلار است ولی شما می خواهید با شکست مقاومت ۳۰۰۰۰ دلاری بخرید (یعنی در قیمتی بالاتر از قیمت کنونی) در چنین شرایطی شما این سفارش را ثبت میکنید.
قیمت Trigger Price را روی قیمتی که میخواهید وقتی قیمت به آن رسید سفارش فعال شود و قیمت Price را روی قیمتی که می خواهید وقتی به آن رسید سفارش انجام شود قرار می دهید.
Stop-Limit Sell: این مورد در بخش اسپات برای وقتی که می خواهید حدضرر تعیین کنید کاربرد دارد. به این صورت که شما مثلا بیت کوین را در قیمت ۲۵۰۰۰ دلار خریداری نموده اید و می خواهید اگر به قیمت ۲۳۵۰۰ رسید آن را بفروشید.
در چنین حالتی باید از این سفارش استفاده کنید و قیمت Trigger Price را مثلا روی ۲۳۶۰۰ قرار داده و قیمت Price را روی ۲۳۵۰۰ قرار دهید. یعنی اگر قیمت بیت کوین به ۲۳۶۰۰ رسید این سفارش فعال شود و برای شما در قیمت ۲۳۵۰۰ بفروشد.
با این توضیحات مشخص شد که برای حد سود باید از حالت Limit و برای حدضرر از حالت Stop-Limit Sell استفاده نمایید.
قسمت شماره ۷ و ۸ نیز برای ثبت اطلاعات سفارش خرید و سفارش فروش می باشند.
مشاهده سابقه معاملات اسپات در صرافی mexc مکسی
همانطور که در تصویر میبینید در پایین صفحه بخش معاملات اسپات در صرافی mexc میتوانید سوابق سفارشات و سفارشات باز خود را نیز مشاهده کنید.
نتیجه گیری
در این مقاله تلاش کردیم آموزش معاملات اسپات در صرافی MEXC را به طور کامل به شما آموزش دهیم. اگر می خواهید آموزش این بخش و سایر بخش های صرافی مکسی را به صورت گام به گام و ویدیویی ببینید می توانید صفحه آموزش ویدیویی صرافی MEXC را در وبسایت آکادمی روشنی ببینید.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام خدا قوت
سوالی داشتم
در مقاله فرمودید (با این توضیحات مشخص شد که برای حد سود باید از حالت Limit و برای حدضرر از حالت Stop-Limit Sell استفاده نمایید. ) اما من نمی توانم در اسپات در این صرافی هم حد سود بگذارم و هم حد ضرر فقط یکی را می توان گذاشت اما در صرافی کوکوین ۱۰ تا حد ضرر یا سود را می توان برای یک ارز گذاشت ممنون می شوم راهنمایی کنید
سلام صرافی مکسی چه در حالت Limit و چه در حالت stop limit موجودی شما رو قفل میکنه و برای همین نمیشه حد سود و حد ضرر همزمان قرار دهید.